Auto Hommel
menu_img_top_image_1553862047.jpg

Onze werkplaats

“Houd uw hoofd cool en laat tijdig uw airco reinigen en bijvullen”

AFSPRAAK MAKEN

Airco service

Werkt uw airco nog optimaal of ruikt u misschien rare luchtjes als de airco aanstaat? Een goedwerkende airco betekent comfortabel en koel autorijden. Bij Hommel zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van uw airco.


Een goed werkende airco is belangrijk voor uw veiligheid en dat van anderen omdat uw reactie- en concentratievermogen beïnvloed kan worden door bijvoorbeeld hitte. Ook kan de luchtkwaliteit sterk achteruitgaan als uw airco niet goed onderhouden wordt.

Jaarlijks airco-onderhoud

Jaarlijks onderhoud van uw airco is dus van belang. Wij zorgen ervoor dat uw airco in topconditie blijft. Hierdoor voorkomt u dure reparaties en nare luchtjes, brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts. Wij werken samen met een gerenommeerde partner Hella. Onze monteurs/airco-specialisten beschikken over speciale controle- en onderhoudsprogramma’s voor airco-systemen.


Het airco-systeem verliest jaarlijks tot wel 10% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Plan daarom uw afspraak voor het onderhouden van uw airco of combineer hem met een onderhoudsbeurt via werkplaats@autohommel.nl. U bent natuurlijk ook altijd welkom om even langs te rijden bij Hommel.

Werkplaats
afspraak maken?

Is uw auto toe aan onderhoud, APK-keuring of heeft u schade? Maak dan een afspraak in onze werkplaats door te bellen naar +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

  • APK
  • Onderhoud
  • Schade herstel
  • Bandenservice

Overige diensten

Benieuwd naar één van onze andere diensten? Klik en lees wat wij u nog meer kunnen bieden.