Auto Hommel
menu_top_image_1551852709.jpg

Onze werkplaats

“Altijd veilig de weg op; wij letten niet alleen op prijs maar ook op kwaliteit en veiligheid. U krijgt van ons altijd een eerlijk advies.”

AFSPRAAK MAKEN

Bandenservice

Auto Hommel is gespecialiseerd in banden. Wij wisselen uw banden en leveren iedere band die u wenst, voor elk type auto en voor elke weg- en weersomstandingheden.

Zorg dat u altijd veilig de weg op gaat en dus met de juiste band. Dit betekent niet alleen banden voor het juiste seizoen, zoals zomer- en/of winterbanden, maar ook het gehele jaar door. Check dan ook regelmatig uw bandenspanning, als uw auto dit niet vanzelf aangeeft op uw dashboard. De juiste spanning en profiel is essentieel om de veiligheid op de weg te garanderen. 

Ga dus veilig de weg op en laat regelmatig uw banden controleren bij Hommel: plan snel uw afspraak in via werkplaats@autohommel.nl of combineer het met het onderhoud van uw auto.

Gratis opslag van uw banden

Wist u dat u uw zomer- of winterbanden gratis kunt opslaan bij Auto Hommel? Kom langs voor de mogelijkheden en laat uw banden wisselen.

- €45,- velgen met winterbanden
- €99,- alleen winterbanden
- €10,- reinigen per velg

​​​​​​​We hebben vaak ook (jong) gebruikte winter- en zomerbanden beschikbaar voor een zeer scherpe prijs. Vraag eens naar de mogelijkheden en zorg dat u altijd veilig de weg op gaat!

Overleg eens met Dennis of Marcel via werkplaats@autohommel.nl of bel naar +3176-2059205

Werkplaats
afspraak maken?

Is uw auto toe aan onderhoud, APK-keuring of heeft u schade? Maak dan een afspraak in onze werkplaats door te bellen naar +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

  • APK
  • Airco service
  • Onderhoud
  • Schade herstel

Overige diensten

Benieuwd naar één van onze andere diensten? Klik en lees wat wij u nog meer kunnen bieden.