Auto Hommel
< TERUG

1 team - 1 taak AUTO HOMMEL

Wij hebben groot nieuws: wij gaan weer terug naar 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord.
Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u en vanaf nu op 1 locatie.

Alles omtrent uw auto vindt u voortaan bij Hommel aan de Penningweg. 

Bekijk het filmpje op youtube en klik hier.

detail_image_1611178217.jpg

1 team 1 locatie PENNINGWEG 1 Etten-Leur

Wij bouwen aan modern, nieuw autocentrum in Etten-Leur. Alle service en kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan onder 1 dak! En dit alles op de Penningweg 1 in Etten-Leur.

Onze Hommel locatie is goed bereikbaar, wordt vergroot en vernieuwd en daarom wordt Hommel Autobedrijven weer 1 bedrijf en zijn wij weer Auto Hommel. 

In dit filmpje ziet u waar wij op dit moment hard aan werken:


 

Werkplaats & Verkoop

Niet alleen voor verkoop bent u van harte welkom aan de Penningweg in Etten-Leur (na de lockdown uiteraard, tijdens de lockdown komen wij naar u toe!), maar ook voor de werkplaats zien wij u graag aan de Penningweg.

Dus ook uw vertrouwde gezichten Marcel en Ronnie en ons gehele team van monteurs zijn vanaf deze week werkzaam aan de Penningweg is. Dit is onze nieuwe locatie, waar wij een groot nieuw, modern en uitgebreid autocentrum aan het bouwen zijn.

De werkplaats wordt vernieuwd en we hebben nog een extra stuk grond, zodat ook ons buitenterrein vergroot wordt. Nog meer service en nog meer kwaliteit en dat onder 1 dak bij Auto Hommel in Etten-Leur. Alles wat u van ons gewend bent, maar dan op slechts 1 locatie. 

Zien wij u binnenkort aan de Penningweg?

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD