Auto Hommel
< TERUG

a.s. Zondag KOOPZONDAG

A.s. zondag 28 maart is het KOOPZONDAG tussen 11.00u en 16.00u. U bent enkel op afspraak van harte welkom in onze showroom!
 
Wat gezellig dat wij u weer mogen ontvangen. Wel hebben we een maximum aantal klanten dat wij mogen ontvangen, dus maak altijd een afspraak via verkoop@autohommel.nl of +3176-2059205.

detail_image_1621253832.jpg

Koopzondag

De eerste KOOPZONDAG van 2021 is weer een feit: a.s. zondag 28 maart bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom!
U bent van harte welkom tussen 11.00u en 16.00u, wel enkel via afspraak i.v.m. de Corona-maatregelen.

Tijdens uw afspraak nemen graag alle tijd voor u! Laat het ook even weten als u samen komt, dan houden wij hier rekening mee. We hebben namelijk een maximum aantal klanten dat wij mogen ontvangen.

Wist u dat wij officieel gespecialiseerd zijn in de volgende merken TOYOTA en SUZUKI? Wij hebben een groot aanbod (jong) gebruikte auto's staan. Zo hebben wij op deze koopzondag ook de auto van het jaar 2021 de Toyota Yaris staan! U kunt er zelfs in proefrijden!

Neem alvast een kijkje op onze website voor het actuale aanbod; bekijk ons AANBOD hier

Zien wij u a.s. zondag tijdens onze eerste KOOPZONDAG van het jaar? Maak een afspraak via:

Email: verkoop@autohommel.nl 
Telefoon: +3176-2059205

Afspraak maken

Wij zijn zo blij dat wij u weer mogen ontvangen in onze showroom, maar dient u wel even een afspraak te maken. 
Hierdoor voorkomen we dat we met te veel mensen in onze showroom aanwezig zijn. Wij staan natuurlijk voor kwaliteit, service een persoonlijkbenadering, maar ook veiligheid. Daarom houden wij ons ook aan de Corona-maatregelen: wij dragen mondkapjes, houden 1,5 meter afstand en ontsmetten onze auto's en gebruiken stuurhoezen, stoelhoezen indien nodig. 

Maak een afspraak voor onze KOOPZONDAG en drink weer een lekker bakje Hommel koffie in onze showroom, terwijl u onze grote voorraad jong gebruikte auto's komt bekijken en proefrijden. 

Een afspraak maken is snel en simpel via +3176-2059205 of verkoop@autohommel.nl.

Onze razende reporter Sebastian vertelt u alles over koopzondag!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD