Auto Hommel
< TERUG

Auto Hommel in AMT Magazine

In de uitgave van augustus van het vakblad AMT staat Auto Hommel met een groot artikel.
Een mooie presentatie van onze werkplaats en werkwijzes in de werkplaats. "De werkplaats van Auto Hommel: geen brug te ver" 

Link naar het artikel (artikel enkel zichtbaar met een abonnement): 
https://www.amt.nl/76575/de-werkplaats-van-auto-hommel-elke-meter-maximaal-benut?fbclid=IwAR3ow0usrASBLZQU-PptOX2R1wHZ4JQr28GWOEV0cmg1am1xMBsFXxP-0Hc

Foto: Peter Roek / Artikel: Bas Snijder
 

detail_image_1695204600.jpg

Werkplaats Auto Hommel

Patrick is geinterviewd voor het AMT magazine. In dit interview en artikel staat de werkplaats van Auto Hommel centraal. 

Zeker aangezien monteurs schaars zijn, proberen wij als Auto Hommel niet harder te werken, maar efficienter te werken. Dit doen wij door de juiste apparatuur aan de schaffen en bijvoorbeeld extra bruggen bij te plaatsen. Laatst is onze werkplaats volledig vernieuwd, hebben we de bruggen geplaatst en is er nieuw apparatuur aangeschaft. Bijvoorbeeld nieuw ADAS appartuur en uitlijnapparatuur. 

De routing, de uitbreiding en vernieuwingen, de manier van werken, en kwaliteit goede auto's in te kopen en te verkopen helpen om efficienter te werken. 

Ook zorgen we dat we voorbereid zijn op de toekomst. Bijvoorbeeld het marktaandeel in EV's (elektrische voertuigen) blijft groeien. Een afwachtende houding zorgt dat je achter gaat lopen en wij willen met Auto Hommel juist voorop lopen. Zorgen dat je alle klanten kunt bedienen en aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt. 


 

Investeren in mensen

Naast het investeren in de appartuur, vernieuwingen in de werkplaats, indeling in de werkplaats, investeren wij in onze mensen! En dit doen wij actief

Alle monteurs volgen regelmatig trainingen en opleidingen. Het team wordt betrokken bij de veranderingen en de plannen voor de toekomst. Vindt het team het belangrijk dat bepaalde apparatuur aangeschaft moet worden, dan investeren wij daarin. Wilt een monteur een extra opleiding volgen om zich te verdiepen, dan plannen we een opleiding in. 

Zonder draagvlak kan Patrick Hommel nooit een verandering doorvoeren, het team moet er achter staan. We doen het samen: 1 team - 1 taak! 
 

Vacature Monteur

Zie jij het wel zitten om in ons mooie bedrijf te werken als Automonteur? Stap dan eens binnen, of lees onze vacature: https://www.autohommel.nl/autotechnicus

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD