Auto Hommel
< TERUG

Auto Hommel op NOS Journaal

Langere wachttijden voor het maken van een afspraak in de werkplaats voor het onderhoud en APK. Door diverse redenen zijn er lange wachttijden bij Autogarages. 

Wij willen geen nee verkopen aan onze klanten, plan daarom tijdig uw afspraak in. 2 Maanden voordat de APK uitgevoerd moet zijn, sturen wij al een email om u hieraan te herinnering. Maak dan ook direct een afspraak, dan weet u zeker dat u op tijd bent. Een verlopen APK is niet toegestaan en kan leiden tot een bekeuring. 

detail_image_1687335625.jpg

Auto Hommel in de Media

We zijn met een uitgebreid interview over de lange wachttijden te zien en te horen in het journaal. NOS Journaal, NOS Radio Journaal, Radio 538. En hier zijn we natuurlijk erg trots op. Eindelijk aandacht in de media voor dit probleem.

Wij vinden het vervelend als wij mensen niet direct kunnen helpen en mensen langer moeten wachten, helaas kunnen wij geen ijzer met handen breken. Dus wij vragen u om ons hierbij te helpen en tijdig uw afspraak in te plannen. Wij versturen al 2 maanden voordat de auto aan APK toe is een email. Maak dan direct een afspraak, dan zijn jullie op tijd en loopt hier de planning niet scheef. 

Ook willen wij U BEDANKEN voor uw begrip en reacties! U snapt dat we soms in onmogelijke situaties zitten en we dan nog steeds alles in het werk stellen om u te kunnen helpen. Heeft u spoed zaken aan uw auto, kom dan altijd direct langs! Een onveilige situatie op de weg (lamp kapot, vloeistoffen die lekken, etc etc) dienen altijd direct opgelost te worden. 


Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of APK, bel dan: +3176-2059205 of mail naar werkplaats@autohommel.nl.

Bekijk hier Auto Hommel in de Media

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD