Auto Hommel
< TERUG

Beauty autowasdag

Uw auto laten wassen door een Miss Beauty is een mooie combi; iedereen vindt het prettig om een schone auto te rijden en deze dames weten precies wat schoonheid is! Laat voor een symbolisch bedrag van €5,- uw auto wassen en uitzuigen door een van de finalisten. De gehele opbrengst gaat naar de LINDA.foundation.

Zaterdag 31 maart tussen 10.00u en 15.00u bent u van harte welkom om uw auto te laten wassen door een van de finalisten van Miss Beauty of Noord-Brabant verkiezing.

detail_image_1553863934.jpg

30 dames paraat

Er staan wel 30 dames voor uw klaar om uw auto handmatig te wassen! Op onze beide locaties zijn de dames aanwezig en kunt u terecht voor de Autowasdag. Kom dus langs aan de Penningweg 1 en/of de Handelsweg 5.

Deze dag staat in het teken van het goede doel de LINDA.foundation en voor een symbolisch bedrag van slechts €5,– wordt uw auto gewassen en uitgezogen door een van de dames. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel.

Deze dag zal vastgelegd worden op de gevoelige plaat door een van de vaste fotografen van Miss Beauty of Noord-Brabant Richard van Wijck.

Linda.foundation

De opbrengst van de Beauty Autowasdag bij Hommel Autobedrijven gaat volledig naar de LINDA.foundation. Deze foundation zet zich in voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. “De teller is weer gaan lopen: in 2018 hopen wij 4000 gezinnen onvergetelijke feestdagen te bezorgen met lekker eten, een cadeautje in de schoen, een feestelijke outfit en een professionele knipbeurt bij de kapper.”, aldus de LINDA.foundation.

De LINDA.foundation is het goede doel van de Miss Beauty of Noord-Brabant verkiezing en de gehele opbrengst zal regionaal ingezet worden, zo ook de opbrengst van de Beauty Autowasdag bij Hommel.

Kom dus zaterdag 31 maart van 10.00-15.00u langs om uw auto te laten wassen en uitzuigen door een van de finalisten!

Hommel hoofdsponsor miss beauty of noord-brabant

Als hoofdsponsor van de Miss Beauty of Noord-Brabant verkiezing sponsoren wij niet alleen deze verkiezing, maar sponsoren wij ook een auto voor de winnares Miss Beauty of Noord-Brabant!

Vorig jaar won de Etten-Leurse Daphne Albers van Apparance deze verkiezing en heeft zij een half jaar rond gereden in een nieuwe Suzuki Swift met schitterende bedrukking van Reclamebeesten.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD