Auto Hommel
< TERUG

De Nieuwe Toyota Yaris

De nieuwe generatie TOYOTA YARIS; nu in de showroom bij Hommel Autobedrijven in Etten-Leur!
 
Maak nu een proefrit in deze nieuwe Yaris:
 
- Met passie ontworpen, met plezier rijden
- Hybride, elektrische kracht
- Elegant gemak

detail_image_1600673527.png

De Nieuwe Toyota Yaris

De nieuwe Yaris daagt u uit. Niet alleen in het nieuwe uiterlijk van de nieuwe Yaris maar ook zeker in de nieuwe hybride technologie!

Durft u het aan en komt u een proefrit maken in deze prachtige nieuwe Toyota Yaris?

Uiterlijk

De nieuwe Yaris oogt compact van buiten, maar is verrassend ruim van binnen. Stap eens in deze nieuwe Yaris en laat u verrassen. Alles binnen in de auto is gemaakt voor uw gebruikscomfort. 
 
Het lage soft dashboard zorgt dat u zich kunt focussen op de weg en voldoende zicht heeft. Ook het compacte stuur en de ver doorlopende voorruit dragen bij aan uw ideale zitpositie. 
 
ONTWORPEN MET PASSIE EN OOG VOOR DETAIL
 
Bent u nieuwsgierig, kom dan een proefrit maken in de nieuwe Yaris bij Hommel in Etten-Leur! 

Email: verkoop@autohommel.nl 
Telefoon: +3176-5015967

Geavanceerde Technologie

Naast een splinternieuw uiterlijk is de nieuwe Toyota Yaris ook uitgerust met de nieuwste technologie. Daarbij zorgen de vernieuwde hybride technologie en het nieuwe TNGA platform voor ongekende rijprestaties.
 
Van soepele, efficiënte hybride aandrijflijnen tot veiligheidssystemen en connected digitale features: de Toyota Yaris zit boordevol innovatieve technologie.

Hybride

De nieuwe Yaris heeft een 1,5 liter benzinemotor en een verbeterd en nieuw ontwikkeld hybrid systeem. Dit heeft effect op dynamische prestaties maar ook op een uitstekende brandstofefficiëntie. Met deze nieuwe generatie Hybrid werken een benzine- en elektromotor naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. 
 
De brandstofbesparing en vermindering van CO2 uitstoot maken Toyota Hybrid erg populair. 
 
Ontdek de volledig nieuwe generatie Hybrid zelf en plan een proefrit in!

Email: verkoop@autohommel.nl 
Telefoon: +3176-5015967

Toyota Meest Betrouwbaar

Wij hebben niet voor niets gekozen voor het merk Toyota. Niet alleen vanwege de uitstraling maar ook vanwege de betrouwbaarheid. En dat is zelfs beloond met het predicaat “Meest betrouwbaar” door de Consumentenbond in 2019.
 
Uit 150 verschillende automodellen is een top 10 van meest betrouwbaarste auto’s samengesteld en daarin staan maar liefst 5 (!) Toyota modellen!
 
Op een gedeelde 1e plaats staat de Toyota Verso-S en de Toyota Aygo.
De Toyota C-HR staat op de derde plaats. De Yaris op de 4e plaats en de Auris (inmiddels is opgevolgd door de Toyota Corolla) op een 6e plaats. 

Ook is bewezen dat de Toyota modellen de minste mankementen vertoont. En zeker als u deze bij Hommel in Etten-Leur koopt! Wij staan net als Toyota voor betrouwbaarheid en zekerheid!
 
De nieuwe Toyota Yaris is nog niet meegenomen in dit onderzoek, maar wij zijn er zeker van dat deze nieuwe Yaris hoge ogen gaat gooien in het nieuwe onderzoek van de Consumentenbond.
 
Lees het gehele artikel op Toyota.nl.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD