Auto Hommel
< TERUG

Eindejaarsactie: tot wel 1000 korting!

KORTING OP OCCASIONS TIJDENS DE EINDEJAARSACTIE
Koopt u dit jaar nog een (jong) gebruikte auto bij Hommel dan profiteert u van hoge kortingen, kortingen tussen €250,- en €1000,-. Klik hier om te zien op welke auto’s u hoge kortingen ontvangt!
U ziet direct hoeveel korting u ontvangt; wij zijn niet alleen transparant in prijs maar staan ook voor service en kwaliteit! Ook is het mogelijk dat uw auto direct leverbaar is.

detail_image_1553862758.jpg

Rijklaar en direct leverbaar

Alle auto’s zijn rijklaar en kunnen we snel afleveren, dus het is zelfs nog mogelijk om dit jaar in uw droomauto weg te rijden en dat met een hoge korting…

Rijklaar betekent dat uw auto volledig is nagekeken en dat uw auto gepoetst voor uw klaar staat. Een onderhoudsbeurt, een geldige APK, banden met minimaal 3mm, remmen nagekeken, airco en interieur filter reinigen vallen onder het rijklaar maken van uw auto.

Ook ontvangt u altijd standaard minimaal 6 maanden BOVAG Garantie. En om direct weg te kunnen rijden, ontvangt u ook nog een halve tank brandstof zodat u uw auto aan al uw familie en vrienden kunt laten zien.

Showroom occasions

Stap eens binnen in onze showrooms aan de Penningweg 1 en/of Handelsweg 5 in Etten-Leur. We hebben een bijzonder groot aanbod van ruim 150 occasions!

Er staat altijd wel iets voor u  tussen, en mocht dit nu niet het geval zijn dan gaan we zelfs geheel gratis voor u op zoek naar uw droomauto.

Tot ziens bij Hommel!

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD