Auto Hommel
< TERUG

GRATIS WinterCheck

Komt u zaterdag 9 november naar de GRATIS WinterCheck op onze locatie aan de Handelsweg 5 Etten-Leur? Wij staan tussen 9u en 16u met ons gehele team voor uw klaar om uw auto op alle essentiële punten te checken. Rijdt ook in de winter veilig uw kilometers!

detail_image_1572880769.jpg

GRATIS WinterCheck

Wij heten u op zaterdag 9 november tussen 09.00 en 16.00u van harte welkom op onze locatie aan de Handelsweg 5 voor de GRATIS WinterCheck. Wij controleren uw auto op alle essentiële onderdelen die door weeromstandigheden invloed kunnen hebben op de veiligheid op de weg. Tijdens de Wintercontrole kunt u uw auto geheel gratis laten checken op de volgende punten:

- Accu
- Oliepeil
- Vloeistoffen
- Ruiten
- Remmen
- Koppeling
- Banden
- Verlichting
- Ruitenwisserbladen
- Sloten
- Verwarming/Airco
- Uitlaatsysteem
- Klok Wintertijd

Deze check doen wij dus geheel gratis, dit is exclusief onderdelen en vloeistoffen. 

WinterCheck klaar terwijl u geniet van een heerlijke kop zelfgemaakte erwtensoep! We hebben natuurlijk ook een goeie kop koffie met wat lekkers. Kijk ondertussen eens naar ons aanbod in de showroom of maak alvast een afspraak voor het wisselen van uw zomerbanden naar uw winterbanden. 

10% Korting

Komt u langs voor de GRATIS Wintercontrole en heeft u nieuwe ruitenwissers, accu of lampen nodig, dan krijgt u van ons 10% korting op deze onderdelen.
 
10% korting op 8 en 9 november op:

- Ruitenwissers
- Accu
- Lampen 

Wij hebben diverse winteraccessoires, zoals (jong) gebruikte winterbanden voor een zeer scherpe prijs! Vraag Marcel voor de mogelijkheden of bel even naar 076–5015967 of mail naar werkplaats@hommelautobedrijven.nl.

Geen klant? Toch GRATIS WinterCheck

Bent u (nog) geen klant van Hommel Autobedrijven? Geen probleem. U bent van harte welkom! Dit is de ideale manier om eens kennis te maken met ons autobedrijf, onze werkplaats / garage en ons team! Het is GRATIS en mocht het u bevallen, maak dan direct een afspraak om uw winterbanden te laten monteren en voor een APK of onderhoudsbeurt. Met onze zeer hoge klantenbeoordelingen zijn wij inmiddels een zeer bekend autobedrijf in omgeving Etten-Leur en u kunt dit natuurlijk ook zelf even checken door een gezellig praatje te maken met onze trouwe klanten tijdens het wachten op uw auto in de gezellige wachtruimte. Kortom alle reden om zaterdag langs te komen voor de GRATIS Wintercontrole! 

Waarom WinterCheck?

Waarom is een Wintercheck of Wintercontrole nu zo interessant? Zeker nu het weer is omgeslagen is de veiligheid op de weg nog belangrijker. Diverse onderdelen in of op uw auto kunnen door weersomstandigheden de veiligheid op de weg beïnvloeden. Wij willen uw veiligheid op de weg vergroten door alle essentiële punten van uw auto te checken. 

Hebben uw banden nog het juiste profiel, of zijn winterbanden voor uw situatie van belang? Zijn uw vloeistoffen bijgevuld met antivries vloeistoffen? Werkt uw airco en/of verwarming nog naar behoren? Werken uw remmen nog prima?

Zijn alle lampjes in uw auto nog compleet en werken ze nog goed? Is uw oliepeil op orde? Is uw accu van goeie kwaliteit zodat u uw auto nog kunt starten om op tijd op uw werk te zijn?

Al deze punten en nog een hele lijst overige punten, zoals koppeling, sloten, ruiten. Zelfs een klein putje in uw ruit wat u niet eerder is opgevallen kan een grote scheur worden als het gevroren heeft en u vol de warme verwarming aanzet om de auto lekker te laten ontdooien. 
 
Vanaf 9u staat ons team voor u klaar en kunt u terecht voor de WinterCheck. Aangezien wij dit al jaren doen en ons team een geoliede machine is hebben we geen lange wachttijden meer maar loopt het goed door. Ook hebben we meer dan genoeg stoelen en zitjes waar u even kunt wachten. 
 
U hoeft zich natuurlijk niet te vervelen! Kom eens gezellig een praatje met ons maken aan de receptie of geniet van een heerlijke kop zelfgemaakte erwtensoep, een goeie kop koffie en neem wat lekkers. Ook hebben we een groot aanbod (jong) gebruikte en nieuwe auto’s staan. De merken Toyota en Suzuki zijn zeer groot vertegenwoordigd en omdat wij zelfs officieel gespecialiseerd zijn in deze merken!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD