Auto Hommel
< TERUG

Hommel Autobedrijven officieel Toyota specialist

Wij zijn op de locatie Handelsweg 5 al geruime tijd gespecialiseerd in de merken Toyota, Suzuki en Daihatsu voor zowel verkoop als het onderhoud, reparaties en schadeherstel werkzaamheden. Sinds kort zijn wij zelfs officieel Toyota specialist geworden doordat wij zijn aangesloten bij de VETOS-groep, de Verenigde Toyota Specialisten.

detail_image_1553862354.jpg

De voordelen voor u:

Door ons aan te sluiten bij Vetos en officieel VETOS dealer te worden kunnen wij u nog meer zekerheid bieden en biedt het u vele voordelen.    De voordelen voor u als klant zijn namelijk dat de monteurs bij Hommel Autobedrijven specifiek worden opgeleid door de Toyota importeur. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat er bij Hommel altijd gewerkt wordt met originele Toyota onderdelen. U bent bij Hommel Autobedrijven tevens gewaarborgd voor (fabrieks)garanties en verzekerd van service en kwaliteit.

In het kort:

- gespecialiseerde monteurs, opgeleid door Toyota importeur
- altijd originele onderdelen bij onderhoud, schade, reparaties
- gewaarborgd voor (fabrieks)garanties
- verzekerd van service en kwaliteit

Om VETOS dealer te mogen worden zijn er een aantal toetredingsnormen bepaald, waaronder o.a. eisen aan de bedrijfsvoering (o.a Bovag lid) en bedrijfsuitstraling, alsmede eisen met betrekking tot de klantenbehandeling en klantenbegeleiding en natuurlijk eisen aangaande de kennis van de monteurs. Wij voldoen aan alle criteria en mogen ons daarom officieel Toyota specialist noemen.

Uw Toyota specialist

Rijdt u een Toyota en is uw auto toe aan onderhoud of zoekt u een nieuwe of jong gebruikte Toyota, dan bent u bij Hommel Autobedrijven aan de Handelsweg 5 in Etten-Leur aan het juiste adres en bent u verzekerd van de juiste kennis, gespecialiseerde monteurs, de beste service en staan zij garant voor kwaliteit.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD