Auto Hommel
< TERUG

Hommel - Monique van de Ree Ride

Wij organiseren op 13 augustus de unieke Hommel - Monique van de Ree Ride; een tocht van 60km in omgeving Etten-Leur. U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht en onder leiding van Monique mee te fietsen. Op het einde kunt u zelfs een wedstrijdje tegen haar sprinten! 

Geef u vandaag nog op om mee te fietsen via marketing@hommelautobedrijven.nl.
detail_image_1564654825.jpg

Hommel - Monique van de Ree Ride

Wij sponsoren Monique van de Ree met een mooie Suzuki Swift. Monique is een Nederlandse wielrenster met al meerdere winsten op haar naam. Ze fietste vorig jaar nog in het team van Marianne Vos en dit jaar fietst zijn voor de Sloveense Ploeg BTC City Ljubljana. 

Door gebruik te maken van onze Suzuki Swift kan zij overal heen rijden en haar fiets er mee in vervoeren. Zo was is ook het idee ontstaan van de Hommel – Monique van de Ree Ride! 

Op 13 augustus rijden wij onder leiding van Monique een leuke tocht van 60km in omgeving Etten-Leur. En u bent van harte welkom! Geef u op door te mailen naar marketing@hommelautobedrijven.nl (max 25 personen). Ook zal Monique een presentatie geven over haar loopbaan, voeding, tactiek en de wielrensport! Iets wat zeker de moeite waard is!

Zien wij u ook 13 augustus?

Programma 13 augustus


17:45 uur verzamelen Handelsweg 5 Hommel Autobedrijven (met race fiets + fietskleding)

18:00 uur Introductie Patrick Hommel 

18:05 uur Presentatie Monique van de Ree (loopbaan, voeding, tactiek)

18:25 uur Bidon vullen+ klaarmaken voor de Ride

18:30 uur Vertrek vanuit Handelsweg 5 voor rit van ongeveer 60km (gemiddeld 30 a 35 km/h) met een klein wedstrijd sprintje op het einde. Dit is geheel vrijwillig natuurlijk. 

20:30 uur Aankomst Etten-Leur met een drankje op het terras

Rijdt u ook mee?
Geef u op door te mailen naar marketing@hommelautobedrijven.nl. (max 25 personen)

Geef u nu op!

Wij rijden natuurlijk graag met een groep van 25 personen en ook u kunt meerijden! Geef u op door een mailtje te sturen naar marketing@hommelautobedrijven.nl en geef aan met hoeveel personen u mee wilt rijden. 

U ontvangt van ons een bevestiging en de verdere details per email. 

Tot 13 augustus!

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD