Auto Hommel
< TERUG

Hommel Sponsort Corona-Auto

Het Huisartsenteam Cevaal en Kolsters rijdt in een speciale Corona-auto, gratis aangeboden door Hommel Autobedrijven. Zeker om de besmetting naar de huisartsen en naar andere patienten toe te voorkomen werd de vraag gesteld of wij iets konden betekenen in de vorm van een huurauto voor een bepaalde tijd. Dit is altijd mogelijk, maar in dit geval heeft Bram Hommel de auto gratis aangeboden. 

"Ik kan zelf geen mensen beter maken, maar wel helpen met mobiliteit. Dat voelt goed." - Bram Hommel

detail_image_1588063703.jpg

Corona-Auto

Zeker in deze tijd proberen wij ook een steentje bij te dragen aan de zorg.

Huisarts Rob Kolsters van De Welborg in Zundert vroeg ons of wij huurauto's ter beschikking hebben om deze in te zetten als bezoekauto. Patiënten worden regelmatig bezocht en hiervoor maakten men gebruik van eigen vervoer. Zeker in verband met het Corona-Virus wil men er alles aan doen om besmetting te voorkomen. Een vaste auto om naar Corona-patienten te rijden had dus ook de voorkeur, i.p.v. met de 'normale' auto's waar patientenbezoeken worden afgelegd naar Corona-patienten te rijden.

Zo ontstond het idee om een speciale Corona-auto in te zetten. Wij van Hommel Autobedrijven vonden dat wij hier ons steentje aan bij kunnen dragen en daarom heeft Bram Hommel de Corona-auto gratis aangeboden en heeft de auto direct bestickerd. Het Huisartsenteam Cevaal en Kolsters kan nu dus veilig op weg om Corona te bestrijden en de patienten, die bezoek van een huisarts nodig hebben, veilig te bezoeken. 

Wij wensen Huisartsenteam Cevaal en Kolsters veel succes de komende tijd!

Maatregelen

Ook de huisartsen dienen zich aan alle maatregelen te houden.

De huisartsen dienen een mondkapje, schort, haarnetje, overschoenen, spatbril en handschoenen te gebruiken. Iedere dag heeft een van de huisartsen de zogenoemde Corona-dienst. Zij kleden zich in de beschermende kleding en rijden in de speciale Corona-auto naar de patienten. Ook is er een speciale Corona-tas met spullen die enkel voor deze bezoeken gebruikt wordt. 

De Corona-auto wordt dagelijks ontsmet, de pook, stuur, gordels, handgrepen, etc, zo wordt verdere besmetting voorkomen. 

Een prachtig initiatief waar wij ons steentje aan konden bijdragen. 

Lees ook het artkel in BNdeStem.

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD