Auto Hommel
< TERUG

Hommel team voor AXI2AXI run

Zondag 19 mei is het zover; team Hommel gaat een estafetteloop van bijna 85 kilometer volbrengen voor het goede doel de Harold van Zundert Stichting.

Team leden: Patrick Hommel, Erik Hommel, Jan Achterberg, Carlos Alonso, Rob de Waal, Martijn Boon, Michel Teunissen

Ook u kunt ons sponsoren en ons steunen met deze sportieve prestatie! Klik hier om te doneren. Elke euro zijn wij heel blij mee en onder alle donateurs/sponsors van team Hommel verloten wij een weekend cabrio rijden!

detail_image_1557674867.jpeg

AXI2AXI run

De AXI2AXI Run is een estafetteloop tussen Axi Breda en Axi Willebroek waarbij wij, in teamverband, een sportieve prestatie leveren. Met 10 team starten we vanuit de Axi vestiging in Willebroek en lopen we via een prachtige route 'gelopen' naar de vestiging in Breda. 

De opbrengst van deze run gaat naar de Harold van Zundert Stichting; een stichting die hartverwarmende en onvergetelijke activiteiten organiseren voor kinderen waarbij een of beide ouders is overleden. 

Steunt u ons?

Wij hebben zelf al €500,- gedoneerd voor het goede doel en zouden heel trots zijn als wij met jullie hulp dit bedrag kunnen verdubbelen! Helpen jullie ons? Elke euro motiveert ons om deze estafetteloop te lopen en de kinderen van de Harold van Zundert Stichting nog meer onvergetelijke activiteiten te laten beleven.

Wij verloten een weekend BMW cabrio rijden onder iedereen die een donatie doet en ons team Hommel steunt bij deze run! (*geldig voor weekend 24 en 25 mei)

UPDATE; De winnaar is Sharona van Steenhoven! En door team Hommel is een totaal bedrag van €2160,- opgehaald voor de Harold van Zundert Stichting.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD