Auto Hommel
< TERUG

In een raceauto naar de OK in het Amphia ziekenhuis

De race-auto’s zijn bedoeld om kinderen onbezorgd zelf naar de OK te laten scheuren. Dit blijkt niet alleen te helpen om kinderen een betere ervaring te geven, maar is natuurlijk ook heel erg stoer als je als kind zelf rond mag rijden in echte auto van Audi, Mercedes of Lamborghini!

INITIATIEF VAN 4 ETTEN-LEURSE ONDERNEMERS
Initiatiefnemer Hugo van Driel van Reclamebeesten kwam op dit idee naar aanleiding van dergelijke initiatieven in het Sophia Kinderziekenhuis en het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam.

detail_image_1553863917.jpg

Krachten bundelen

Nadat het idee geboren was, werd contact gezocht met Dr. Giel Baaij, Programmamanager Fondsenwerving en Sponsoring Nieuw Amphia, wie verantwoordelijk is voor dergelijk initiatieven voor de Kinderafdeling van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Na een dol enthousiaste reactie werden sponsoren gezocht om daadwerkelijk de auto’s te kunnen leveren.

Door de krachten te bundelen met 3 andere ondernemers uit Etten-Leur, Patrick Hommel van Hommel Autobedrijven, Jeroen Poppelaars van Deba Bedrijfswagens en Alex Mussers van Bresam Heftrucks, was het mogelijk om 4 auto remote auto’s te leveren aan het Amphia Ziekenhuis. De auto’s zijn zelf te bedienen door de kinderen en verpleegkundigen lopen mee met een afstandsbediening voor de veiligheid.

Met een lach naar de OK

Een operatie is voor iedereen spannend; niet alleen voor volwassen, maar met name voor kinderen en ook de ouders van kinderen. Ervaringen uit andere ziekenhuis uit Nederland en Amerika leren ons dat kinderen minder gestrest naar een operatie gaan. En door de lach die op de gezichtjes van de kinderen verschijnt tijdens het rijden, zijn ook de ouders rustiger. Ook dit heeft weer een rustig effect op de kinderen zelf. Kortom een win-win situatie voor iedereen.

En daarbij; wie wil er nu niet in een Audi, een Mercedes of een Lamborghini naar de OK rijden?

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD