Auto Hommel
< TERUG

Indoor Speelstad Etten-Leur

Wij geven via onze Facebook pagina 10 vrijkaarten voor Indoor Speelstad Etten-Leur weg. Wij sponsoren dit super leuke initiatief om toch een leuk alternatief te bieden nu veel mensen niet op vakantie gaan vanwege de huidige situatie rondom het Corona-virus.


 
detail_image_1595237093.jpg

Indoor Speelstad Etten-Leur

Zoeken jullie nog een leuke activiteit voor de kinderen deze zomer? In het Turfschip in Etten-Leur is er van 11 juli t/m 23 augustus 2020 een Indoor Speelstad. 

Lekker spelen, ravotten, springen, etc voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Er zijn strombanen, springkussens en nog veel meer. De attracties wisselen, wat betekent dat u iedere week weer nieuwe attracties heeft om uw kinderen te vermaken. Niet iedere keer hetzelfde rondje, maar juist die afwisseling van attracties maakt het uitdagend en erg leuk om meerdere keren te gaan!

Normale entree is €7,00 per kind per dagdeel en hierbij krijgen de kids zelfs een flesje ranja. Ook kunt u hier kinderfeestjes vieren.

Iedereen is welkom op woensdag, zaterdag en zonderdag en op vrijdagavond is er een disco editie. Er is zelfs een Speelstad's Got TikTok Dance Talent!

Zorg wel dat u altijd online een ticket reserveert aangezien er een maximum aantal bezoekers per dagdeel geldt. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van Het Turfschip, maar vol=vol. 

TikTok Dance Talent

Ieder ouder met kinderen in de leeftijd 5 tot en met 12 jaar kent TikTok. Alle TikTok kids maken dag in dag uit TikToks en zelfs als er geen TikToks opgenomen worden, maken ze gedurende de dag de TikTok bewegingen om in hun hoofd te oefening. 

Bij Indoor Speelstad Etten-Leur is er iedere vrijdagavond een echte TikTok Dance Talent Challenge.

Tijdens de TikTok disco's op vrijdagavond vinden de voorrondes plaats voor 
Speelstad's Got TikTok Dance Talent. Dit gebeurt tijdens de disco's van 17, 24 en 31 juli & 7 en 14 augustus. 

"Een jury beoordeelt de TikTok moves van alle deelnemers en aan het einde van iedere avond worden 10 zilveren en 1 gouden ticket vergeven. Een zilveren ticket geeft recht op deelname aan een van de twee halve finales op zaterdagavond 15 augustus en met een gouden ticket ga je rechtstreeks door naar de finale op zaterdag 22 augustus." (https://www.speelstadettenleur.nl/tiktokdancetalent)

Een ticket voor de finale geeft tevens toegang voor 4 supporters per finalist. Mochten er na de halve finale op 15 augustus nog finaleplaatsen over zijn, dan is er een bonusronde tijdens de TikTok Disco op 21 augustus.

Hoe tof is dit voor alle TikTok fans!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD