Auto Hommel
< TERUG

NIEUW: 100% Elektrisch bZ4X

Wij presenteren u graag de 100% elektrische Toyota BZ4X. Het nieuwe model van Toyota.
Dus volledig elektrisch en all-wheel drive! 
 
Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie om u meer over deze auto te vertellen, maar in deze video vertellen wij u alvast meer over de bZ4X. 
 
De bZ4X is het eerste model uit de BZ reeks; BZ staat voor Beyond Zero, de 4 staat voor 4wheeldrive en de X staat voor crossover (ook wel SUV). 

detail_image_1685020020.jpg

Toyota bZ4X

Voor de best mogelijke veiligheidsfuncties wordt de bZ4X uitgerust met T-Mate - uw handige partner voor onderweg. T-Mate is een reeks van systemen die u ondersteunen en het autorijden veiliger maken, van parkeren tot rijden op de snelweg en binnen de bebouwde kom. Met T-Mate bent u altijd in veilige handen.
 
In de intelligente cockpit kunt u volledig gebruikmaken van de vele handige functies op uw smartphone. Zo maakt de MyT app het leven onderweg gemakkelijker, zo blijft u altijd connected.
 
Wist u trouwens dat er standaard een mooi panoramadak in de bZ4X zit? 

Dankzij de nieuw ontwikkelde X-MODE All-Wheel Drive rekent u moeiteloos af met elk terrein. De bZ4x heeft de juiste aerodynamische eigenschappen. Inclusief de slanke koplampen en robuuste uiterlijk. Een echte eigenzinnige Toyota uitstraling.
 
Toyota heeft al meer dan 25 jaar ervaring met elektrische mobiliteit en batterijtechnologie. Hieruit is de 100% elektrische bZ4X ontstaan. 
 
Met een volle batterij geeft de Toyota bZ4X u een actieradius van meer dan 500 kilometer. De nieuwe lithium-ion-batterij is toonaangevend op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Toyota biedt zelfs een stuk zekerheid met de Toyota Battery Care.
 
Maakt u onderweg gebruik van een publieke snellader met een vermogen van 150 kW dan laadt u de batterij in ongeveer 30 minuten voor 80 procent op. En dat volledig emissievrij. Met de meegeleverde MODE 2 en MODE 3 oplaadkabels heeft u altijd meerdere mogelijkheden wanneer het tijd wordt om de batterij van uw auto op te laden.
 
Wist u trouwens dat wij gespecialiseerd zijn in EV’s (elektrische voertuigen)? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, dus kom gezellig langs dan drinken wij een bakje koffie!
Dan zetten wij deze bZ4X klaar voor een proefrit. 
 
Wilt u meer weten over deze mooie nieuwe Toyota, neem dan contact op, tot snel bij Auto Hommel!

Plan een Proefrit in

Onze tip is om altijd een proefrit afspraak te maken. Dan kunnen wij zorgen dat de auto voor u klaar staat en wij alle tijd voor u inplannen. 

Dit kan op verschillende manieren: via email verkoop@autohommel.nl, via de diverse afspraak knoppen op onze website, bijvoorbeeld boven aan de website "Showroom afspraak maken" en via een telefoontje naar +3176-2059205.

Proefrit route:

Wij raden altijd aan om diverse wegen te rijden tijdens een proefrit; een stukje snelweg (hoe voelt de auto bij 100km/uur/120km/uur), een stukje met veel bochten, bijvoorbeeld het stukje als u rechtdoor rijdt bij de McDonalds in Etten-Leur. Maar rijdt ook zeker een stukje met veel mensen, zodat u ervaart dat u goed overzicht heeft en snel kunt handelen als er iemand plots oversteekt. Vergeet ook een aantal rotondes, drempels en scherpe bochten (of straatje keren) niet. 

Wilt u advies over een rondje proefrijden of wilt u bijvoorbeeld dat wij met u mee kijken naar de auto, laat het dan even weten. Een auto kopen is vaak een grote aanschaf en wij helpen u graag met het maken van de voor u juiste keuze. 

Dit weekend is het Toyota Weekend bij Auto Hommel en zijn wij Tweede Pinksterdag geopend! 
Komt u ook gezellig langs?

Bekijk de 100% elektrische bZ4X nu!

BEKIJK NU DE VIDEO OVER DE 100% ELEKTRISCHE bZ4X

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD