Auto Hommel
< TERUG

Paasshow Tweede Paasdag geopend

Wij zijn Tweede Paasdag GEOPEND tussen 10u en 16u. Een echte PAASSHOW bij Auto Hommel.

Koopt u een auto tijdens het Paasweekend 29, 30 maart en 1 april, dan krijgt u een leuke Paas attentie. 

Kom gezellig langs voor een proefrit of een kijkje in onze showroom. We hebben nieuwe voorraad en tijdens het Paasweekend zijn onze auto's extra leuk geprijsd. 

detail_image_1711370521.jpg

Tweede Paasdag geopend

Op maandag 1 april Tweede Paasdag is er weer een jaarlijkse Paasshow bij Auto Hommel. Een echte aanrader tijdens dit Paasweekend.
Onze showroom en het buitenterrein is aangevuld met een grote voorraad kwaliteit occasions. Ook hebben wij deze week de auto's extra scherp geprijsd. 

Wilt u alvast ons aanbod bekijken? Neem dan een kijkje op onze website en klik hier.

TIP: Maak een afspraak met één van onze verkopers voor een proefrit. Dan weet u zeker dat de auto van uw dromen voor u klaar staat. En dan weten wij zeker dat wij alle tijd voor u hebben om al uw vragen te beantwoorden. 

Plan een proefrit:
verkoop@autohommel.nl
+3176-2059205

Paasshow; maak een proefrit

Gedurende het gehele weekend van vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag Tweede Paasdag 1 april bent u van harte welkom tijdens onze Paasshow. 

Op maandag Tweede Paasdag zijn wij geopend tussen 10:00uur en 16:00uur. Tijdens onze Paasshow zorgen wij voor een lekker drankje en een hapje om uw bezoek aan onze showroom nog leuker te maken. We hebben natuurlijk altijd een lekker bakje koffie voor u klaar staan.

Koopt u een auto bij Hommel dan koopt u zekerheid! Wij bieden u service, garantie en een unieke gastvrijheid. Lees ook eens onze klantreviews met een gemiddelde van 9,3 scoren wij bijzonder hoog in de autobranche. U bent altijd van harte welkom, en dagelijks werken wij hard aan onze gastvrijheid en willen wij onze kwaliteit nog hoger krijgen. 

Ervaar het zelf en stap eens binnen! Kom gezellig langs tijdens het Paasweekend. 

Komt u voor een proefrit rijdt dan ook eens de volgende route:
Wij raden altijd aan om diverse wegen te rijden tijdens een proefrit; een stukje snelweg (hoe voelt de auto bij 100km/uur), een stukje met veel bochten, bijvoorbeeld het stukje als u rechtdoor rijdt bij de McDonalds in Etten-Leur. Maar rijdt ook zeker een stukje met veel mensen, zodat u ervaart dat u goed overzicht heeft en snel kunt handelen als er iemand plots oversteekt. Vergeet ook een aantal rotondes, drempels en scherpe bochten (of straatje keren) niet. 

Wilt u advies over een rondje proefrijden of wilt u bijvoorbeeld dat wij met u mee kijken naar de auto, laat het dan even weten. Een auto kopen is vaak een grote aanschaf en wij helpen u graag met het maken van de voor u juiste keuze. 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD