Auto Hommel
< TERUG

Pasen Tweede Paasdag: GEOPEND

Wij zijn Tweede Paasdag GEOPEND tussen 10u en 16u. Een echte PAASSHOW bij Auto Hommel.

Koopt u een auto tijdens het Paasweekend 7,8 en 10 april, dan krijgt u een leuke attentie. 

Kom gezellig langs voor een proefrit of een kijkje in onze showroom. We hebben nieuwe voorraad en tijdens het Paasweekend zijn onze auto's extra leuk geprijsd. 

detail_image_1680510530.jpg

Tweede Paasdag

Onze jaarlijkse Paasshow is een echte aanrader. Wij zorgen dat we een groot aanbod kwaliteit occasions op voorraad hebben en dat wij onze prijzen nog eens goed onder de loep nemen. 

Een goed geprijsde occasion met kwaliteit en service, waar ziet u dat tegenwoordig nog?

Wilt u alvast ons aanbod bekijken? Neem dan een kijkje op onze website en klik hier.

TIP: Maak een afspraak met één van onze verkopers voor een proefrit. Dan weet u zeker dat de auto van uw dromen voor u klaar staat. En dan weten wij zeker dat wij alle tijd voor u hebben om al uw vragen te beantwoorden. 

Plan een proefrit:
verkoop@autohommel.nl
+3176-2059205

Paasshow

Gedurende het gehele weekend van vrijdag 7, zaterdag 8 en maandag Tweede Paasdag 10 april bent u van harte welkom tijdens onze Paasshow

Op maandag Tweede Paasdag zijn wij geopend tussen 10:00uur en 16:00uur. Tijdens onze Paasshow zorgen wij voor een lekker drankje en een hapje om uw bezoek aan onze showroom nog leuker te maken. We hebben natuurlijk altijd een lekker bakje koffie voor u klaar staan.

Koopt u een auto bij Hommel dan koopt u zekerheid! Wij bieden u service, garantie en een unieke gastvrijheid. Lees ook eens onze klantreviews met een gemiddelde van 9,3 scoren wij bijzonder hoog in de autobranche. U bent altijd van harte welkom, en dagelijks werken wij hard aan onze gastvrijheid en willen wij onze kwaliteit nog hoger krijgen. 

Ervaar het zelf en stap eens binnen! Kom gezellig langs tijdens het Paasweekend; vrijdag 7 april, zaterdag 8 april én maandag Tweede Paasdag 10 april. 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD