Auto Hommel
< TERUG

Schade Auto / Schadeherstel

Wist u dat u voor de schades aan uw auto ALTIJD bij Hommel terecht kunt? Zelfs als de verzekering een ander bedrijf adviseert! Lees alles over schade / schadeherstel. 

detail_image_1572947682.jpg

Schade aan uw auto

Heeft u schade gereden aan uw auto of heeft iemand anders schade veroorzaakt aan uw auto? Normaal gesproken belt u direct de verzekering en meldt u de schade. 
 
Zij laten dan vaak weten dat u de schade dient te laten herstellen bij Schadebedrijf X. Dit is in 99% van de gevallen slechts een advies en geen ‘must’. Wij worden vaak niet genoemd in dit advies, ook al is uw auto bij ons in onderhoud. Dit is bijzonder jammer.
 
Wij mogen namelijk óók de schades voor u uitvoeren aangezien wij direct samenwerken met erkend Focwa herstelbedrijf Verstraaten Autoschade! Dit is nog eens goed nieuws, toch?

Schadeherstel

De voordelen als u uw auto voor schadeherstel bij Hommel brengt, bent u verzekerd van de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij bieden u ook altijd gratis vervangend vervoer en ook als u uw schade bij ons laat herstellen behoudt u uw (fabrieks-)garanties! 
 
Let op; Heeft u schade? Kom naar Hommel!

- Wij mogen ook uw schade repareren, zelfs als de verzekering een ander schadebedrijf adviseert
- Altijd GRATIS vervangend vervoer
- Schadeherstel mét behoud van garanties(!)
- Schadeherstel mét de service en kwaliteit die u van ons gewend bent
- Wij ontzorgen u, en kunnen alles regelen met de verzekering

Wat te doen bij schade / schadeherstel?

Oei, u heeft schade! Een aanrijding, een ongeluk(je), een paaltje, een muurtje, een lantaarnpaal, het tuinhekje, de garagedeur, die boom die zo gruwelijk in de weg stond….. 
 
Ten eerste; bent u veilig? Zorg altijd eerst voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van alle betrokkenen! 
 

Veiligheid
Zorg altijd dat u zichzelf en alle betrokken in veiligheid brengt. De rest komt later!

 
Schadeformulier
Heeft u schade opgelopen en is er een andere betrokkenen? Zorg dan ALTIJD dat u een schadeformulier invult. Ook als u geen zichtbare schade heeft! Er kan toch iets kapot zijn en dan heeft u geen gegevens om de schade te verhalen. Laat het formulier ook altijd door beide partijen ondertekenen. 
 
- Vul het Europees Schadeformulier in
- Ondertekent BEIDE het formulier (!)
- Geen gegevens bij zich? Noteer kenteken, merk en type auto, naam, adres, telefoonnummer
- Maak foto’s met uw mobiele telefoon (schade, positie, kentekens, straatnamen, borden, verkeerssituatie, overzichtsfoto, close-up)
- Getuigen? Noteer naam, adres, telefoonnummer
- Bel de politie; 0900-8844 voor niet directe spoed, 112 spoed
 
Ook bij een eenzijdig ongeluk.

Schade nadat uw hem schadevrij geparkeerd heeft
U parkeert uw schade, schadevrij. U komt weer bij uw auto en ziet dat uw schade heeft, maar er is geen briefje onder de ruitenwisselbladen gestopt. (#%$&@^*) Dit is op z’n zachts gezegd flink balen. 
 
Zorg dat u deze schade direct meldt bij de politie, dit heeft u namelijk nodig om de claim in te dienen bij het Waarborgfonds. Zorg dat u een kopie krijgt van de melding voor uw administratie en de claim die u kunt indienen. 
 
De claim dient u in bij het Waarborgfonds en deze dient te voldoen aan:
- de schade dient door een motorvoertuig te zijn aangebracht
- er moet en getuige zijn die de auto zowel voor als na de ontstane schade heeft gezien
 
Vergeet ook niet weer foto’s te maken, eventuele getuigengegevens te noteren, Europees Schadeformulier in te vullen en contact op te nemen met Hommel Autobedrijven en de verzekering.
 
 
Is het echt alleen maar blik?
‘Het is maar blik’ zeggen ze altijd, maar het is wel úw blik! En daar willen wij goed voor zorgen, dus ook in de vorm van schadeherstel.

Heeft u schade, bel dan direct naar Hommel 076-2059205 of mail naar werkplaats@hommelautobedrijven.nl. Wij kunnen u in alle gevallen helpen om de schade aan uw auto te herstellen. 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD