Auto Hommel
< TERUG

Sponsoring Lindsay van Zundert

Lindsay van Zundert is een jong talent en al meervoudig Nederlands Kamioen. Ze is hard op weg om zich te bewijzen op Internationaal niveau Kunstschaatsen en droomt zelfs van de Olympische Spelen over een aantal jaar. Hommel helpt haar op weg door sponsoring van mobiliteit. Lindsay en haar moeder kunnen veilig de weg op in een mooi bestickerde Toyota.

detail_image_1595239187.jpg

Lindsay op weg naar de top met Hommel

Kent u de Etten-Leurse kunstschaatster Lindsay van Zundert al? Het jonge aanstromende talent is op weg naar de top op het gebied van Kunstschaatsen.

"Toen ik met mijn familie een weekje in de Winter Efteling - Bosrijk was had ik alleen maar interesse in het schaatsen op het kunstijsbaantje. Op mijn 7e verjaardag kreeg ik een proefles cadeau en zo is mijn passie voor het kunstrijden begonnen.", aldus Lindsay.

Lindsay droomt van de Olympische Spelen en wij helpen haar graag op weg naar deze top. Aangezien kunstschaatsen een dure sport is, zijn Lindsay en haar moeder afhankelijk van sponsoropbrengsten. Dit konden wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Hommel sponsort en stimuleert (top)sporters om het beste uit zichzelf te halen. Wij dragen dus graag ons steentje bij. Zeker voor een jong talent; een meisje van 15 jaar uit Etten-Leur wie dag in dag uit traint om de top in kunstschaatsen te behalen!


 

Toyota Aygo en Toyota C-HR

Kunstschaatster Lindsay is al meervouding Nederlands Kampioen en wilt nu ook op Internationaal gebied doorbreken. Hiervoor rijdt haar moeder haar dagelijks naar trainingen en gaan zij meerdere keren per jaar naar trainingskampen in het buitenland. Daarom hebben wij Lindsay en haar moeder een auto van Hommel Autobedrijven aangeboden. 

Op weg naar de top in een Toyota van Hommel. Niet alleen bijzonder veilig de weg op, maar wij bieden ook een stukje ontzorging. Voor dagelijks gebruik rijdt de moeder van Lindsay in een Toyota Aygo en voor de tripjes naar de trainingen in het buitenland stellen wij een Toyota C-HR ter beschikking. Uiteraard met een mooie bestickering met haar naam Lindsay van Zundert met een kunstschaats.

Ziet u Lindsay rijden, zwaai dan zeker even om haar aan te moedigen! 

Ook u kunt u steentje bijdragen

Kunstrijden is een dure sport, denk hierbij aan; ijshuur, trainerskosten, wedstrijdgeld, kleding, schaatsen, vervoer en verblijf etc.

Ook u kunt uw steente bijdragen en Lindsay steunen om haar doel te halen zodat zij kan deelnemen aan buitenlandse stages, wedstrijden en prive trainingen kan volgen. Op haar inzet kunt u rekenen, kan zij op u rekenen?


 

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten. Er staat namelijk nog iets heel leuks op de planning; het beste van Lindsay gecombineert met de beste van Hommel Autobedrijven.

Een klein tipje van de sluier: herinnert u zich de wielrenclinic van Monique van de Ree nog? 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD