Auto Hommel
< TERUG

Team Werkplaats

Wij stellen graag het team van de werkplaats aan u voor. 

Deze heren staan 6 dagen in de week voor u klaar om u veilig de weg op te laten gaan.

Is uw auto toe aan een APK of een onderhoudsbeurt? Maak snel een afspraak met Dennis of Marcel via +31762059205 of mail naar werkplaats@autohommel.nl. 

detail_image_1652863855.jpg

Team Werkplaats

Marcel en Dennis zijn inmiddels de bekende gezichten aan de receptie. Deze heren plannen de afspraken in en zullen altijd met u overleggen als er iets aan uw auto gedaan moet worden.

Het team van monteurs bestaat uit; Willem, Jordan, Mike, Ricky, Lhyndo en Ruben. En ieder heeft nog een eigen specilisme. Onze monteurs zijn opgeleid om uw auto veilig de weg op te laten gaan. Met plezier sleutelen zij aan uw auto en zoeken altijd naar de beste oplossing voor u. Dat hoeft dus niet altijd een A-onderdeel te zijn, als u liever een goed alternatief wenst. 

U bent van harte welkom voor APK, onderhoudsbeurt, schade, reparaties, airco-onderhoud, elektische auto's onderhoud, accu's, ruitschade en airco-, zomer- en wintercheck.

Zoekt u een goede, eerlijke en kwaliteitsgarage en dat tegen een eerlijke prijs, stap eens binnen of neem contact op met Marcel of Dennis. Wij kunnen ook altijd eerst een offerte sturen, mocht u dit wensen. 

+3176-2059205
werkplaats@autohommel.nl

Zoekt u leuke collega's?

Wij zijn altijd op zoek naar goed personeel, ook in de werkplaats. Ook wij denken out-of-the-box en zoeken altijd naar de beste oplossing voor de klant, maar ook voor ons personeel!

Zoekt u bijvoorbeeld een functie als monteur voor bijvoorbeeld 2 dagen in de week? Solliciteer dan als 1e Automonteur bij Auto Hommel.

Of interesse in het poetsen van auto's? Solliciteer dan voor een functie in onze autopoetssalon.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD