Auto Hommel
< TERUG

Toyota Corolla Cross

Een totaal nieuw model; de Toyota Corolla Cross! Dit nieuwe model van Toyota presenteren wij u graag een interessante video.

Maak kennis met de nieuwe Toyota Corolla Cross die nu bij Auto Hommel staat. Deze Corolla Cross is helemaal voor nu én de toekomst. Dit volledig nieuwe model is de nieuwe generatie SUVs. Deze robuuste en gebruiksvriendelijke SUVs is een echte ideale gezinsauto. Duurzaam, veilig en u rijdt met veel plezier onderweg.

De Corolla Cross is er in 4 uitvoeringen: Corolla Cross Active, Dynamic, First Edition en Launch Edition.
En u koopt hem al vanaf €37.995,-

detail_image_1669201769.jpg

Toyota Corolla Cross

Deze Corolla Cross heeft een hybride aandrijflijn. Met een uitzonderlijke brandstof-efficiency. 

Daarnaast heeft de Corolla Cross een veilige wegligging en een bijzonder ruim interieur vol met slimme technologie. Deze Toyota Corolla Cross is uitgerust met alle veiligheidssystemen; Toyota T-Mate - veiligheid voor alles.

Het systeem omvat onder meer de nieuwste generatie van Toyota Safety Sense. Deze systemen beschermen u, uw passagiers en andere weggebruikers in iedere verkeerssituatie. Deze bijvoorbeeld aan:

- Pre-collision Systeem om aanrijdingen te voorkomen.
- Emergency Driving Stop System als u niet op tijd reageert
- Adaptive cruise controle voor een veilige afstand op uw voorganger
- Blind Spot Monitor

De krachtige hybride aandrijflijn van de Corolla Cross blinkt uit met indrukwekkend lage verbruikscijfers en de laagste CO₂-emissies in zijn klasse. Dankzij de hybride aandrijflijn van de vijfde generatie heeft u zelfs bij de zwaarste weersomstandigheden geen zorgen en bent u verzekerd van dynamische prestaties. Dit is de Corolla Cross 2.0 Power Hybrid. Dit betekent nog meer POWER. Voglend jaar komt de 1.8, dus profiteer nu van de 2.0 Power Hybrid. 

U kunt gewoon tanken, en omdat een hybride Toyota zichzelf tijdens het rijden oplaadt, hoeft uw auto nooit aan de stekker om de batterij op te laden. Maar dat is nog niet alles. Uw hybride Toyota beschikt ook over een regeneratief remsysteem, waarmee u tijdens het remmen of uitrollen energie terugwint om de batterij op te laden

Rijdt u in de Corolla Cross profiteert u van maximaal rijcomfort. U heeft een hoge zitpositie, zo heeft u een goed overzicht over het verkeer. 

Plan een Proefrit in

Bent u geïnteresseerd in deze Toyota Corolla Cross, neem dan contact op met Auto Hommel!

Wij beantwoorden al uw vragen en kunnen samen de voor u beste Corolla Cross samenstellen. Kom gezelligs langs in onze showroom en wij ontvangen u met een heerlijke kopje koffie! 

Plan een proefrit in via:

Email: verkoop@autohommel.nl
Telefoon: +3176-2059205 

Neem contact met Patrick, Peter, Kevin of Randy.

 
 

Bekijk onze video over de Toyota Corolla Cross

Onze verkopers presenteren de nieuwe Toyota Corolla Cross.
Bekijk de video en plan een proefrit in!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD