Auto Hommel
< TERUG

Tweede Paasdag; Paasshow

U bent weer van harte welkom voor een echte Paasshow bij Auto Hommel op Tweede Paasdag! 

Koopt het Paasweekend bij Hommel een auto, dan ontvangt u een extra leuke attentie! Zelfs wij worden daar een blij ei van. 

Wij zijn op Tweede Paasdag geopend tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

detail_image_1649072741.jpg

Tweede Paasdag

Vindt u het ook zo heerlijk dat er geen beperkingen meer zijn en u gewoon weer welkom bent voor een echte Paasshow? 

Wij in ieder geval wel! Wij vinden het dan ook erg gezellig om u weer uit te nodigen voor een echte Paasshow op Tweede Paasdag. 

Bekijk alvast ons aanbod met kwaliteit occasions. Wist u dat wij ook wekelijks nieuwe auto's binnen krijgen? Staat uw auto er niet tussen, maak dan zeker een afspraak met onze verkopers en wij gaan voor u op zoek naar uw droomauto. 

TIP: maak een afspraak met een van onze verkopers en wij zorgen dat dat auto van uw dromen voor u klaar staat en dat wij alle tijd voor u inplannen. 

Contactgegevens:
verkoop@autohommel.nl
+3176-2059205 

Paasshow

Tijdens onze Paasshow zorgen wij voor een lekker drankje en een hapje om uw bezoek aan onze showroom nog leuker te maken.
Koopt u een auto tijdens onze Paasshow, dan ontvangt u direct een heerlijke attentie

Wist u dat wij een extra groot buitenterrein hebben, met nog meer kwaliteit occasions. U bent van harte welkom voor een proefrit of een kijkje in onze showroom en het buitenterrein. 

Koopt u een auto bij Hommel dan koopt u zekerheid! Wij bieden uw service, garantie en een unieke gastvrijheid. Lees ook eens de klantbelevingen van onze klanten, wij zijn namelijk erg trots op de klantenbeoordeling met een gemiddelde van 9,4. Wij werken er dagelijks hard aan, om onze service, gastvrijheid en kwaliteit nog hoger te krijgen. 

Kom naar onze Paasshow op Tweede Paasdag tussen 11uur en 16uur en ervaar het zelf. 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD