Auto Hommel
< TERUG

VETOS Valentijnsactie

Op Valentijnsdag 14 Februari 2020 ontvangt u een heerlijke reep VETOS Tony Chocolonely. Vier de liefde voor uw auto met Hommel Autobedrijven! Wij zien u graag op vrijdag 14 Februari 2020 in onze showroom aan de Handelsweg 5.

detail_image_1581589491.jpg

Hart voor uw Auto

Hart voor uw Auto is niet voor niets de slogan van VETOS!

Als officiele VETOS Dealer denken wij bij Hommel in oplossingen in plaats van problemen, geven wij duidelijkheid met een glimlach en leveren wij kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Onze monteurs werken met liefde en passie aan uw nieuwe of gebruikte auto, zijn goed opgeleid en hebben verstand van alle merken.

Klantvriendelijkheid staat ALTIJD voorop!

Tony Chocolonely

Wij vieren de liefde voor uw auto met u! 

Op Valentijnsdag 14 Februari 2020 ontvangt iedereen die in de showroom aan de Handelsweg 5 komt voor een werkplaatsafspraak, proefrit, etc een heerlijke reep Tony Chocolonely chocolade. 

Heeft u al een onderhoudsafspraak staan voor vrijdag 14 Februari? Zo niet, bel dan snel naar Marcel 076-5015967 en ontvang ook een heerlijke reep chocolade. 

*enkel geldig voor locatie Handelsweg 5

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD