Auto Hommel
< TERUG

Werkplaats blijft Geopend

 Onze werkplaats blijft gewoon geopend. 
 
Onze monteurs staan voor u klaar!
 
Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, APK, heeft uw auto schade of moet er iets gerepareerd worden? Geen probleem, maak een afspraak en wij helpen u verder.

detail_image_1640002637.png

Werkplaats geopend

Wij houden u altijd mobiel. En omdat wij aangesloten zijn bij Carprof bieden wij u zelfs nog meer kwaliteit, service en kennis! 
Bij Hommel zoeken wij naar de beste oplossing voor U en dat tegen een eerlijke prijs. Bekijk daarom ook eens onze reviews.

Wist u dat onderhoud en APK niet hetzelfde zijn?
Een APK is een momentopname is er om te kijken of de auto nog veilig de weg op kan, het is dus een check. Ook wordt er gekeken naar de milieuprestaties en of deze nog te verantwoorden zijn.

Een Onderhoudbeurt is om te voorkomen dat uw auto grote schades krijgt. Er wordt vooruitgekeken; kunnen de onderdelen in uw auto nog een x aantal kilometers mee en dus kan de veiligheid op de weg gegarandeerd worden. Ook dienen bepaalde onderdelen bij een voorgeschreven aantal kilometers vervangen te worden, of bijvoorbeeld als ze bij de APK nog voldoen aan een bepaalde dikte, maar dat het na 10.000km niet meer verantwoord is. Dan moet een onderdeel toch vervangen worden. Ook zorgen wij dat alle vloeistoffen op peil blijven en zo nodig vloeistoffen verschoond worden, zoals bijvoorbeeld bij olie.

Zeker als uw auto in de Lockdown vaker stilstaat, sla dan geen onderhoudsbeurt over. Ook dan slijten onderdelen omdat er juist niet mee gereden wordt. Of u rijdt bijvoorbeeld enkel kleine stukjes, dan kan het zijn dat een accu het ineens niet meer doet. 

Maak een afspraak bij Marcel of Dennis en plan een onderhoudsbeurt, APK, schade herstel of reparatie is:
Email: werkplaats@autohommel.nl
Telefoon: +3175-2059205

 

Toch een andere auto?

Blijkt uit de check door onze monteurs dat uw auto toch te veel schade heeft of de reparaties te hoge kosten met zich mee brengen kan in overleg gekozen worden om toch een andere auto uit te kiezen.

Dit blijft gewoon mogelijk! 

Wij kunnen via ons buitenterrein gewoon een Proefrit inplannen of een auto afleveren. Ook is een Proefrit-aan-Huis mogelijk.

Heeft u vragen onder het onderhoud van uw auto; overleg dan met Marcel of Dennis via werkplaats@autohommel.nl of bel +3176-2059205.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD