Auto Hommel
< TERUG

Werkplaats Geopend

Ook tijdens de lockdown is onze werkplaats gewoon geopend.

Heeft u een afspraak voor onderhoud, APK, schade, reparaties, etc dan bent u nog steeds van harte welkom! Onze werkplaats valt namelijk onze essentiële winkels, omdat u ook tijdens de lockdown veilig de weg op moet kunnen gaan!

In onze coron-proof wachtruimte mag u zelfs op uw auto wachten. Wij plannen de afspraken zo dat u nooit met andere wachters zit.

detail_image_1608031976.jpg

Wij houden u mobiel

U en uw auto zijn nog steeds van harte welkom in onze werkplaats. Het onderhoud aan uw auto moet en kan gewoon doorgaan. De veiligheid op de weg is essentieel en daar helpen wij u verder mee.

Heeft u een afspraak voor onderhoud, APK, schades, reparaties, lampjes vervangen, bandenwisselen, etc, dan bent u nog steeds van harte welkom. Onze monteurs werken corona-proof aan uw auto en ook het brengen en halen van uw auto is corona-proof. 

Ook als uw auto langer stil staat door de lockdown, vergeet niet om tijdig uw onderhoud te laten uitvoeren. Als een auto langer stilstaat, kan een accu slechter worden en zeker met kouder weer moeite hebben met opstarten. Voorkom dit door goed en betrouwbaar onderhoud te laten uitvoeten bij Auto Hommel.

U kunt zelfs wachten op uw auto in onze corona-proof wachtruimte. Ook plannen wij de afspraken zo dat wij hier rekening mee houden!

Onze monteurs staan 6 dagen in de week voor u klaar, dus maak snel een afspraak met Dennis of Marcel via +3176-2059205 of werkplaats@hommelautobedrijven.nl. 

Eindejaarsactie

Blijkt dat uw auto groot onderhoud nodig heeft en twijfelt u of u liever een andere auto aanschaft, dan is dat ook gewoon mogelijk. Helaas mogen we u niet in de showroom verder helpen om een andere auto te zoeken, maar komen wij geheel vrijblijvend bij u aan huis!

Een proefrit aan huis is net zo vrijblijvend als in de showroom. U bepaalt wat goed voelt en wij bieden u nog extra zekerheid door bij aankoop ook nog een de 14 dagen / 500km GRATIS omruilgarantie te geven.

Alles is dus mogelijk bij Hommel en wij helpen u graag verder! 

Maak een afspraak met verkoop@hommelautobedrijven.nl of bel met +3176-2059205.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD