Auto Hommel
< TERUG

Winteraccessoires

In de winter kan het vies, nat en modderig zijn. Zorg voor de juiste winter accessoires, dat voorkomt veel frustraties! Of huur bij Hommel in Etten-Leur een dakkoffer. 

detail_image_1572872546.jpg

Dakkoffer huren

Gaat u op wintersport? Wij verhuren dakkoffers! En dat voor een bijzonder scherpe prijs.

Wilt u een dakkoffer aanschaffen kan dat natuurlijk ook, of bijvoorbeeld de juiste dak dragers voor uw auto.  

Winterbanden

Wissel tijdig uw banden naar uw winterbanden. Heeft uw nog geen winterbanden? Geen probleem. Voor een scherpe prijs verkopen wij (jong) gebruikte winterbanden. Voor ieder merk, type en model bieden wij winterbanden. Benieuwd of u beter voor winterbanden of all season banden moet gaan? Lees dan alles over winterbanden(wisselen).

Winteraccessoires voor uw auto

All-weather mattensets / kofferbakmat
Denk eens aan natte vieze modderige of sneeuw schoenen…. Irritant he! En dan ook nog in de auto stappen zonder eerst een beetje af te kloppen. U herkent deze frustraties denk ik wel J
 
Bij ons kunt u all-weather mattensets of rubberen mattensets bestellen. Ideaal voor in de winter. Ook voor uw kofferbak te bestellen. All-weather sets zijn geurloos in tegelstelling tot rubberen sets. 

 
(jong gebruikte) Winterbanden voor een scherpe prijs
Wij hebben winterbanden voor iedere auto, elk merk, type en model. Zelfs (jong) gebruikte winterbanden bieden wij aan voor een heel leuk prijsje! 
 
Koopt u een auto bij Hommel, vraag dan ook altijd naar winterbanden!
 

Dak dragers
Heeft u een dakkoffer maar nog niet de juiste dak dragers? Wij bestellen ze graag voor u! Vraag Marcel of Dennis om de juiste dragers voor u te bestellen.

Spatlappen
Minder uw auto door de wasstraat? Probeer eens spatlappen. Wij kunnen ze leveren voor uw auto.


Tabletsteunen
Gaat u op wintersport of zit u langer in de auto en bent u het beu om 10uur lang pim-pam-pet, nummerborden raden, merken met model raden, of het luisteren naar K3 en Kinderen-voor-Kinderen? Denk dan eens aan tabelsteunen, ideaal! Films downloaden en de kids vermaken zich prima, maak uw accessoires af met bijpassende koptelefoons en ook voor u begint dan de vakantie al tijdens de autorit. 

 
Sneeuwschep
Misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar zeker voor de wintersporters onder ons is een sneeuwschep geen overbodige luxe. 
 

Navigatie-updates
Denkt u wel eens aan een navigatie-update? Wij kunnen dit ook voor u verzorgen, dus komt eens langs en vraag naar de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD