Auto Hommel
< TERUG

Wintercontrole

ESSENTIELE PUNTEN VAN UW WINTERCHECK
Tussen 09.00 en 16.00u controleren wij uw auto op alle essentiële punten, die door weersomstandigheden invloed kunnen hebben op de veilig op de weg. Op onze locatie aan de Handelsweg 5 kunt u uw auto geheel gratis komen laten controleren op de volgende punten:
Accu, oliepeil, vloeistoffen, ruiten, remmen, koppeling, banden, verlichting, ruitenwisserbladen, sloten, verwarming en uitlaatsysteem.

Heeft u uw klok al zelf bijgezet? Dit kunnen wij natuurlijk ook voor u doen, altijd iets wat vergeten wordt.

detail_image_1553862879.jpg

Wintercheck klaar terwijl u wacht

De wintercheck wordt uitgevoerd terwijl u, onder het genot van een kop heerlijke erwtensoep, wacht op uw auto. U heeft dan direct de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze showroom. Aan de Handelsweg 5 ziet u een riant aanbod Toyota’s en Suzuki’s en natuurlijk een ruim aanbod Daihatsu’s.

Daarnaast is de showroom geheel vernieuwd! Er is een hele toffe “groene” wand, een prachtig behangen muur voor meer sfeer en een geheel nieuwe zithoek! Uw wachttijd wordt op deze manier nog aangenamer en natuurlijk kunt u dit alles bewonderen onder het genot van een goede bak koffie.

Kijk eens rond in de showroom en mogelijk wordt u enthousiast over een andere auto. Onze verkopers helpen u graag en geven u een passend advies.

10% korting op diverse onderdelen

Tijdens de Wintercontrole dag en de Winterbanden wissel dagen profiteert u tevens nog van 10% korting op:
-ruitenwissers
-accu’s
-lampen

We hebben ook diverse (jong) gebruikte sets winterbanden liggen die wij aanbieden voor een scherp tarief. Bekijk de mogelijkheden in de showroom of mail naar werkplaats@hommelautobedrijven.nl. U kunt ook ook altijd gebruiken via het telefoonnummer 076-2059205.

Tot ziens op zaterdag 10 november 09.00 – 16.00u Wintercontrole dag.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD