Auto Hommel
< TERUG

Zomer / Vakantie Check

Heeft u nog vakantie plannen of van plan om lekker deze zomervakantie dagjes weg te gaan of er op uit te trekken? Laat dan altijd even uw auto van te voren checken voor slechts €19,95. U krijgt er zelfs een gratis zonnebril bij!

Vooral na een tijd dat uw auto veel stil heeft gestaan is het raadzaam om toch de check te laten uitvoeren. Plan uw afspraak bij Dennis of Marcel en wij zorgen dat u weer veilig de weg op gaat.

detail_image_1595236067.jpg

Vakantie / Zomer Check slechts €19,95

Voor slechts €19,95 voeren wij voor u de Zomer / Vakantie Check uit. Zeker in deze tijd, nadat uw auto waarschijnlijk voor langere tijd heeft stil gestaan is het belangrijk om veilig de weg op te gaan. U gaat dan niet alleen veilig de weg op, maar ook super hip; u krijgt er namelijk een GRATIS Hommel zonnebril bij.

Mocht u deze zomer vaker er op uit trekken, dagjes weg gaan, uw fietsendrager vaker te gebruiken of toch met de auto, caravan of vouwwagen op vakantie gaat, laat dan uw auto even controleren. Het kost u een half uur van uw tijd, maar het kan uw veel problemen besparen. Denk maar eens aan het hete asfalt waar uw auto op rijdt, of op stilstaat tijdens een dagje weg. 

Wij checken uw auto op alle essentiële punten, zoals accu, verlichting, vloeistoffen, banden, airco, etc.

Maak een afspraak met Dennis of Marcel of combinneer de check met een onderhoudsbeurt. Vergeet ook vooral uw onderhoudsbeurt niet. Auto's hebben langer stil gestaan en we kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat dit effect heeft om alle essentiële punten van uw auto invloed hebben op uw veiligheid op de weg.

Check op alle essentiële punten

Wij checken 15 verschillende onderdelen, zoals o.a.:

- (Trekhaak-)verlichting
- Accu
- Multiriem
- Koelsysteem incl. werking airco
- Remblokken/Remschijven
- Remvloeistof
- Ruitensproeiervloeistof
- Motorolie
- Bandenspanning en -profiel

Alle punten zijn voor de veilig van uzelf en uw medeweggebruikers. Ga voor service en zekerheid en kies voor Hommel Autobedrijven!

Plan een afspraak bij Marcel (Handelsweg) of Dennis (Penningweg) via +316-2059205 of stuur een mail naar werkplaats@hommelautobedrijven.nl en ontvang de GRATIS Hommel zonnebril bij de Zomer / Vakantie Check van slechts €19,95.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar; bel ons op +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD